Lloguer d'espais

Celebra el teu esdeveniment, reunió o presentació

Lloguer d’espais de reunió i treball

Disposem d’espais per a esdeveniments empresarials, congressos, presentacions de producte i formacions. Els nostres espais estan pensats tant per grans esdeveniments i conferències com per petites formacions o reunions d’equip.

Lloga l’espai que més s’adapti a les teves necessitats, nosaltres et proporcionarem tots els serveis associats que necessitis perquè sigui un èxit.

Instal·la el teu espai de treball al ptv

Amb tots els serveis que necessites des del primer dia

Espais a mida de qualsevol negoci o empresa

Si estàs començant el teu negoci, disposem d’oficines i espais de coworking. Tots els espais estan preparats per iniciar la teva activitat de forma immediata, amb mobiliari i serveis associats.

Per a empreses i centres de producció disposem de: naus industrials, edificis modulars i construccions singulars. Si desenvolupes una activitat centrada en el coneixement tecnològic o amb un departament de R+D+I, posa’t en contacte amb nosaltres per informar-te sobre la disponibilitat i els beneficis d’estar al Parc Tecnològic del Vallès.

 

Avantatges d’estar al Parc Tecnològic del Vallès

Centre de recepció

Servei de seguretat del Parc

Vigilància i control d’accès nocturn

Servei de restaurant i càtering

Serveis d’impressió de petit i gran format

Entorn únic, envoltat de zones verdes i centres de coneixement

Disponibilitat de sales i espais per esdeveniments

Serveis complementaris

Serveis del Parc

El Parc Tecnològic ofereix un servei global a les empreses instal·lades. Dona suport a la seva activitat i la generació de sinèrgies tant internes com amb institucions, i proporciona tots els serveis necessaris perquè puguin dur a terme la seva tasca o puguin celebrar esdeveniments amb tot el necessari.
En aquest sentit, al Parc trobem tot tipus d’equipaments i serveis complementaris. El restaurant permet acollir esdeveniments lúdics o oferir servei de càtering per complementar actes a la carpa o l’auditori.

images