Per què has de fer els teus esdeveniments al PTV?

¿Per què has de fer els teus esdeveniments al PTV?

Si estàs buscant un lloc on organitzar el teu esdeveniment, al Parc Tecnologia del Vallès (PTV) disposem d’àmplies instal·lacions. Instal·lacions que segur que s’adaptaran a les teves necessitats. La famosa carpa és perfecta per a petites fires mentre que l’auditori és ideal per fer presentacions amb prestigi.

La Carpa és l’element més distintiu del PTV:

La Carpa és un espai circular de 550m2 perfecte per fer trobades empresarials, petites firesnetworking i altres activitats d’oci com desfilades i exposicions. Amb capacitat per a 150-180 persones és perfecta per a actes de gran format. I és que aquest és un espai que permet el muntatge d’estructures al seu interior. Aquesta carpa, que és el centre del PTV, és un complement idoni per a altres actes que es diguin a les sales de reunions a l’Auditori.

L’Auditori, un lloc, moltes possibilitats

L’Auditori és, per una altra banda, un espai integrat en un indret històric: les masies de Can Fatjó del Molí: la ‘Vella’ (s. XVI) i la ‘Nova’ (de 1881); dos indrets arquitectònics catalogats per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Això fa que els actes que s’hi celebren allà obtenen un prestigi afegit. Aquest espai, a més, disposa d’una zona interior (Foyer) amb recepció dels convidats i el servei de guarda-roba. La sala té capacitat per a 200 persones assegudes i disposa de sortida a un pati exterior de 800m2 on es pot oferir un càtering.

L'Auditori del PTV

El PTV està ubicat en un entorn idoni: a 15 minuts de Barcelona en cotxe i a tocar del Parc Natural de Collserola. Finalment, l’oferta d’aparcament gratuït que envolta el centre el fa un lloc únic i perfecte per l’organització d’esdeveniments.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail