Instal·lar-se al Parc Tecnològic del Vallès: Tot el que t’oferim

Oficines al Prfc Tecnologic del vallès PTV

El lloc on treballem necessita certs requisits per treure el profit de la nostra tasca. És un indret on podem estar tota la jornada i on fem front a hores de feina. Diferents estudis demostren que tenir un lloc adequat per a treballar augmenta la felicitat i la salut dels treballadors i treballadores, i conseqüentment la productivitat. A més, els treballadors i treballadores que no compten amb un espai confortable  tendeixen a minvar la seva capacitat de concentració i pateixen més estrès. En aquest sentit, instal·lar-se al Parc Tecnològic del Vallès té molts avantatges.

Si cerques un espai on poder instal·lar la teva producció, el Parc Tecnològic del Vallès (PTV) és una bona solució. El PTV està situat a Cerdanyola del Vallès, a tocar de l’espai verd de Collserola, a prop de Barcelona i Sant Cugat del Vallès. El centre té tot el silenci i el contacte amb la natura que no t’esperes, que et farà sentir dins d’un espai òptim, còmode i confortable.

Tècnicament, a les nostres instal·lacions pots trobar des de sales de coworking a grans espais industrials , a més del lloguer de sales i un Auditori per a convencions, esdeveniments, reunions i formacions.

Més de 30 anys al servei de les empreses

El Parc Tecnològic del Vallès compta amb més de 30 anys d’experiència. Durant tot aquest temps el PTV ha proporcionat serveis de qualitat a les empreses i ha millorat la seva competitivitat. També genera sinergies i fomenta la proximitat entre les diferents empreses. El PTV promou tres eixos principals: la promoció empresarial, el coneixement tecnològic amb programes d’I+D+i i un model urbanístic centrat en l’espai diàfan i allunyat de la pressió urbana.

El Parc Tecnològic del Vallès ajuda a la treva empresa a tenir un avantatge econòmic i augmentar l’atracció de talent, gràcies als beneficis esmentats i a la proximitat del Sincrotró ALBA i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail